Selvforsvar for kvinder

Selvforsvar for kvinder

Er du som kvinde eller pige utryg ved at gå alene ude om aftenen? I så fald er du ikke alene.
Det er hvad vi på godt jysk kalder “træls” at det skal være sådan. Men det er desværre den virkelighed vi befinder os i.

Selvom sandsynligheden for at bliver overfaldet er meget lille, så findes der desværre nogle mænd, der ikke kan forstå, at et nej betyder nej. Nogle hankønsvæsener kan ikke finde ud af, at blot fordi en kvinde er festligt klædt, så er det ikke en åben invitation til et “ta’ selv bord”.

Derfor har du måske overvejet at træne noget selvforsvar for kvinder?

Hos Amanogawa har vi heldigvis en løsning. Ikke bare selvforsvar for kvinder, men realistisk selvforsvars for kvinder specielt målrettet mod de angreb, du kan komme ud for på gaden. Vi har fokus på den danske lovgivning omkring nødværge og vi udvikler konstant vores træning, så den matcher det samfund, som vi er en del af. Vi er med andre ord de eneste i Vejle, der kan prale af at have et konstant opdateret selvforsvarspensum. Det er en nødvendighed fordi voldsbilledet hele tiden ændrer sig. Og man ved desværre ikke hvornår man får brug for sin træning i en skummel opgang:

Selvforsvar for kvinder

Selvforsvar for kvinder er dog ikke det samme som, at vi har rene selvforsvarshold udelukkende for kvinder. Vi træner både mænd og kvinder sammen. Det er det eneste der giver en realistisk træning, hvis du som kvinde skal kunne lære at forsvare dig effektivt.

Hvis du nogensinde for brug for det, så er det næsten sikkert, at det er en mand der overfalder dig. Så hjælper det ikke noget, at du kun kan forsvare dig mod Jette og Hanne. Så er det bedre, at du har lært at tæve Jens og Hassan.

Kom ned forbi os hos Amanogawa og hør nærmere om selvforsvar for kvinder. Du er naturligvis også meget velkommen til at være med næste gang vi optager nye medlemmer, så kan du selv prøve om ikke selvforsvar for kvinder er noget for dig.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

2 comments on “Selvforsvar for kvinder

Nanna

Hej , jeg har en voldelig x kæreste som jeg er møg bange for og som før har overfaldt både mig og mine børn. Pengene er små og det hele er svært, men hvad kan jeg snart gøre mere? Jeg er virkelig træt af at være magtesløs og svag og endnu mere træt af at leve i frygt 😭

Hej Nanna,

Det lyder som en rigtig træls situation du er havnet i og jeg kan godt forstå du er frustreret. Jeg ville ønske der var en nem og hurtig løsning for dig, men ud fra det du skriver, så fornemmer jeg ikke at det er tilfældet.

Jeg vil anbefale dig at du kigger ned til vores næste introaften for nye begyndere. Selvforsvarstræning kan hjælpe dig, men det er ikke en nem og hurtig løsning. Det er til gengæld med sikkerhed en løsning der holder hele livet.

Du kan se/læse mere om vores introaften ved at klikke på linket i slutningen af artiklen her på siden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook