Bliv Sponsor for Amanogawa

Næste sponsordag er om

Lørdag d. 7. marts 2020 kl. 12:00

Som sponsor er du med til at sikre klubbens fremtid

Hos Amanogawa træner vi en unik selvforsvars-stilart baseret på karate og jiu-jitsu. Amanogawa hviler på gamle traditioner fra Japan, og vi træner derfor ikke bare fysiske øvelser. Vi træner også det mentale.

Selvtillid, fysisk styrke og mental ro og overskud. Vi udvikler hele mennesker gennem træningen.

Specielt på børneholdet giver vi ungerne noget, som mange af dem mangler i skole og fra andre fritidsaktiviteter. Klare retningslinjer!

Både børn og voksne lærer gennem træningen at tackle modstand de ikke troede, de kunne overkomme. De får en anden udstråling og masser af gå-på-mod, der hjælper dem til håndtere andre udfordringer og opgaver, de møder i livet udenfor træningslokalet.

Det vil vi gerne fortsætte med at lære fra os gennem en stærk og velfunderet klub. Det kræver naturligvis at vores lokaler og udstyr er i orden og at vi kan blive ved med at uddanne vores instruktører – nye som gamle. 

Det koster naturligvis penge og det er blandt andet derfor vi har startet med at lave vores sponsordag.

Hos Amanogawa kan du tegne tre typer af sponsorater. Guld, sølv og bronze.

Priserne er fast kr. 3000 for et guldsponsorat, kr. 2000,- for et sølvsponsorat og kr. 1000,- for et bronzesponsorat.

Udgiften kan du trække fra i dit regnskab, hvis du er erhvervsdrivende.

Sponsorater

Guld 3000Kr.
Sølv 2000Kr.
Bronze 1000Kr.

Hvorfor skulle jeg blive sponsor?

Hvis du synes, at det vi laver, og de værdier vi bygger vores træning og undervisning på, er værd at støtte, så synes vi, du skal overveje at blive sponsor.

Du skal gøre det fordi du har lyst til at støtte os som klub. Fordi vi gennem træningen giver noget videre til vores medlemmer, som gavner dem positivt resten af deres liv.

Amanogawa er en frivillig forening og er derfor meget afhængig af tilskud fra kommunen. Den afhængighed vil vi gerne minimere.

Samtidig vil vi gerne skabe et netværk mellem de mindre erhvervsdrivende vi kender. Det gælder forældre til børn i klubben, voksne medlemmer i klubben og alle andre venner og bekendte i klubbens omgangskreds.

Som sponsor får du:

1. Dit firmanavn/logo eller dit eget navn på vores sponsortavle, som hænger i vores reception hvor man ikke kan undgå at se den.

Ud over skiltet på vores sponsortavle får sølv sponsorer et link til deres hjemmeside her på vores sponsorside.

Guld sponsorer får også et link, inkl. grafik og beskrivelse her på vores sponsorside, ligesom de vil få deres logo vist i vores slideshow som kører på vores storskærm i klubben til hver træning. 

2. Deltagelse i vores årlige sponsordag med højt belagt smørrebrød og ølsmagning.

3. Netværk med andre sponsorer.

Vi sørger for fremstilling af sponsorskiltet til dig. Det eneste du skal gøre er at sende os dit logo og eventuelt forslag til tekst på skiltet, så fixer vi resten.

Det lyder fedt - jeg vil gerne være sponsor!

Hvis du gerne vil deltage i Amanogawas sponsordag, så udfyld formularen her på siden. Bare rolig, det er ikke det samme som, at du er tilmeldt som sponsor og er forpligtet til noget. Du tilmelder dig vores mailliste, og så vil du modtage en invitation til vores næste sponsordag.

Hvis du gerne vil deltage i vores sponsordag som privatperson, så skriver du bare “privat” i feltet firmanavn.

Til Amanogawas sponsordag kan hver sponsor deltage med max 2 deltagere.

Deltager du som privatperson er du velkommen til at tage din mand, kone, kæreste eller bedste ven med.

Hvis du/I er forhindret i at deltage i på selve sponsordagen, så kan I naturligvis stadig blive sponsorer. Udfyld formularen her på siden, så klarer vi resten på mail/telefon. Men vi vil naturligvis helst, at I deltager på dagen.

Amanogawas Guld Sponsorer 2019

Sølv sponsorer 2019

Hovmand VVS teknik
Professionelt VVS arbejde.

Aquaman
Ham der sørger for, at der altid er drikkevarer i klubben.

Bronze sponsorer 2019

Voldby Købmandsgaard / Fadølseksperten

Din Madpartner

Autoglas-Specialisten

Kunne du også tænke dig at være sponsor for Amanogawa?

Så tilmeld dig ovenfor og få en mail næste gang vi afholder sponsordag. Vi vil super gerne have dig med på denne side og vores sponsortavle.