Bestyrelsen

AMANOGAWAS BESTYRELSE

Den daglige ledelse af forretningen Amanogawa varetages af bestyrelsen.

Du kan kontakte den samlede bestyrelse via bestyrelsen@amanogawa.dk
Vil du i kontakt med et bestemt bestyrelsesmedlem, så finder du nærmere info nedenunder.

Tag et kig på Amanogawas organisationsdiagram, hvis du vil se hvem der er ansvarlig for hvad.
Spørgsmål eller forslag bedes stilet til den ansvarlige for området.

For vedtægter eller referat fra seneste generalforsamling, kontakt venligst bestyrelsen via mail.

 

AMANOGAWAS BESTYRELSE SER LIGE NU SÅLEDES UD:

Formanden

SENSEI JAN SKINNERUP

Sensei Jan har været i Amanogawa on and off siden 1990. Til dagligt arbejder han som IT specialist hos IT Forum Gruppen i Aarhus og i hans eget firma.
Du kan kontakte sensei Jan direkte på jan@amanogawa.dk

Næstformanden

JAKOB LORENTZEN

Jakob startede hos Amanogawa tilbage i 1995, men holdt så en mindre pause på små 19 år hvorefter han startede sin træning op igen i 2014. Jakob arbejder til dagligt som murer hos Ly-Byg i Børkop.

Kassereren

SENSEI JOHN LUNDGREEN

Sensei John er medstifter af klubben Amanogawa i 1989 og har siddet i bestyrelsen helt fra starten. Til dagligt arbejder sensei John med logistik hos Velux i Østbirk.
Du kan kontakte John direkte på john@amanogawa.dk

Sekretæren

TOMMY NORDAHN

Tommy har trænet Amanogawa Ryu siden 2015 og siden start i klubben engageret sig dybt i alt hvad klubben har gang i. Til dagligt arbejder han som værkstedschef hos Skortensgaard i Vejle.

Medlem

LÆRKE MIKKELSEN

Lærke er bestyrelsens nyeste medlem og har kun været i klubben siden 2018. Til dagligt arbejder hun med indkøb hos Fertin i Vejle.

VISION OG VÆRDIER

Amanogawa Ryu er Vejles unikke selvforsvarssystem.
Klubben Amanogawa hviler på et værdibaseret fundament af respekt, engagement og kontinuerlig udvikling, som kommer til udtryk ikke bare i træningen, men også udenfor dojo.

Dette er i al sin enkelthed de idealer og holdninger vi ønsker at videregive gennem den daglige træning af Amanogawa Ryu.

Det lyder måske lidt højflyvende og abstrakt, men i den daglige træning kommer det helt ned på jorden og giver mening.

Respekt er et fundamentalt element af kampkunst og bushido, og en del som vi har valgt skal være tilstede i alle vores træninger.
Det sikrer at der ikke opstår skader i en sport, hvor det dybest set gælder om, at skade hinanden.

Engagement er midlet til at nå langt. Det gælder ikke bare inden for kampkunst. Det gælder i alle aspekter af livet. Hvis du er seriøs omkring det du laver opnår du også meget bedre resultater.

Kontinuerlig udvikling gælder både teknisk, åndeligt og menneskeligt. En endeløs strøm af positive oplevelser smitter af på selvværdet. Det kan ikke undgås. Mennesker med et højt selvværd og en seriøs indstilling til livet, er langt mindre i farezonen for at blive overfaldet på gaden. På den måde er vores vision ikke bare noget der gælder mens du befinder dig i klubben, men også noget, du kan tage med hjem efter træningen og bruge i alle aspekter af livet.

Facebook

Kalenderen

oktober 2019

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Selvforsvar for kvinder - Gratis seminar
27
28
29
30
31

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.