Firmaseminar

Arbejder du i en branche hvor der er en fare for, at klienter eller kunder kan reagere voldsomt? Har I brug for konkrete tips, øvelser og sparring i forbindelse med konflikthåndtering, trusler eller vold på jeres arbejdsplads? Så skal I måske overveje et seminarforløb hos Amanogawa.

Book vores firmaseminar – Vi kan hjælpe dig og dine kolleger
Vores instruktører har mange års erfaring fra det virkelige liv med voldelige og ophidsede personer, konflikthåndtering og selvforsvar. Den erfaring tilbyder vi i form af firmaseminarer til både private og offentlige firmaer og institutioner, som har brug for det.

Et seminarforløb løber typisk over 3-6 seminarer af ca. to timers varighed. Indholdet består af konkrete fysiske øvelser omkring frigørelser og overfald, slag, spark og parader. Desuden vil der være et oplæg omkring de psykiske og mentale aspekter af selvforsvar og hvordan man helt undgår at havne i situationer af den karaktér.
Efterfølgende er der rigelig mulighed for at stille spørgsmål.

Har du/I selv forslag til hvad I kunne tænke jer i form af en konkret indgangsvinkel så kigger vi også på det. Vi kan skræddersy et seminar specielt til dit personale og jeres situation.

Deltagerantal minimum 12, men gerne helt op til 30.

For nærmere info skriv en mail til info@amanogawa.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer?

6 comments on “Firmaseminar

Sanne Ganzhorn

To timers miniseminar om selvforsvar hos Amanogawa gav os fra JobCare en god idé om hvordan vi kan bruge enkle selvforsvarsteknikker i vores arbejde, hvis vi skulle støde på en ophidset kursist. Nok vil det kræve mere øvelse at blive fortrolige med teknikkerne, men det gav også en fornemmelse af at have handlemuligheder, hvis uheldet skulle være ude. Vi vil klart overveje, at få mere målrettet instruktion næste gang, nu hvor vi har fået snuset til det. Instruktørerne er meget kompetente og vi oplevede os mødt i vores konkrete behov.

Som aftalt sender jeg lige lidt kommentarer fra medarbejdere, der prøvede selvforsvar til VELUX Sports Event (red: knapt 200 deltagere, fordelt på tre hold). Jeg har ikke kunne finde en eneste, der havde noget dårligt at sige omkring det :

“Vores instruktører på selvforsvar var top-engagerede og gode til at underholde.”
“Selvforsvar var super sjovt, men holdet var næsten for stort (red: 85 deltagere). Men John og hans drenge håndterede det flot!”
“En rigtig god oplevelse. Selvforsvar var rigtig godt. Super god instruktør.”
“Selvforsvar instruktøren John var super god og det var fint med de mange hjælpe instruktører der kunne gå rundt i salen og hjælpe med øvelserne.”
“Stor ros til selvforsvar, hvilket var virkelig godt med engagerede instruktører.”
“Instruktøren til selvforsvar var rigtig morsom og gav os nogle brugbare teknikker til selvforsvar.”
“Øvelserne vi trænede i selvforsvar var super godt!”
“Det var sjovt at prøve selvforsvar. John havde en lun og fin tone.”
“MEGA fedt med selvforsvar, rigtig gode instruktører”
“Selvforsvar var helt i top.”
“Super godt selvforsvarskursus – burde få den store smiley hele vejen.”

kristina frank

GODT GÅET TIL JOHN OG HANS HJÆLPERE MED GRATIS MINI SELV FORSVARS KURSUS TIL KVINDER

jeg tog afsted til selvforsvarkursus sammen med min teenage datter, det gjorde fordi jeg selv for 3 et halvt år siden har oplevet at blive overfaldet og voldtaget, tilfældigt i århus.. da jeg var på hjem fra en fest ..helt umotiveret og uden grund havde aldrig mødt manden før..

på det her gratis selvforsvar kursus på 2 timer nåede jeg faktisk at få en del teknikker jeg mener jeg godt kunne ha brugt dengang.. simple ting man ikke tænker over som parader og hvordan man kommer fri fra bestemte greb o.s.v jeg var enormt glad for at deltage, og jeg mener vi har lært en del af det.. jeg ved også godt at 2 timer ikke er nok til at forsvare sig selv effektiv derfor har jeg også klart tænkt mig at forsætte med at gå til selvforsvar ..det giver en stor tryghed at kunne det så tak for et par fede timer.. og nogle gode tips og trix.. er glad for at ha lært noget nyt

Maiken Jensen

Jeg var idag d. 4/10-20 til gratis selvforsvar for kvinder, synes det var rigtig godt, de var gode til at give et indblik i hvad det handler om, gode til at hjælpe og forklare tingene til en individuelt hvis man var lidt i tvivl, sørgede for at det var sjovt samtidig med at det var brugbart.

Tak til John for en fantastisk inspirerende, lærerig, saglig og ikke mindst mega sjov og underholdende selvforsvars-dag med masser af gode “tips & tricks” den 2/12-20.
Det giver selvtillid og skaber ro og tryghed at føle sig godt klædt på til alle de opgaver, der kan dukke op – ventede som uventede!

Anders Yderholm

Tak til John og Amanogawa for en underholdende og lærerig event til Jespers polterabend.
Har kun fået posetive til bage meldinger fra samtlige deltager på trods af lidt skepsis fra enkelte af deltagere til at starte med lykedes det fint at få alle med😊💪

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook

Kalenderen

april 2022

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
  • Generalforsamling Amanogawa
29
30