Om klubben…

Amanogawa som klub er vel nok Vejles ældste selvforsvarsklub. Vi har eksisteret i over 30 år nu – men vi er på ingen måde gamle 😉

Hos Amanogawa træner vi effektiv selvforsvar. Et moderne selvforsvarssystem med rødder i den traditionelle bushido. Vi kalder det Amanogawa Ryu. Det kan du læse meget mere om på andre sider her på vores website.

Det der kendetegner Amanogawa er, at vi er en familie. Det er den beskrivelse alle vores nuværende og tidligere medlemmer bruger om os. Når først man er blevet en del af klubben, så er man for altid en del af klubben.

Amanogawa for life…

At træne selvforsvar (og kampsport generelt) er på mange måder helt anderledes end at træne håndbold eller fodbold. Og det er SLET ikke det samme som at være medlem af et fitness center. Hos os kommer man tæt på hinanden under træningen. Det er umuligt andet, da en del af træningen jo netop handler om at slippe fri af holdegreb og omklamrende overfald. Derved opstår et specielt bånd mellem medlemmerne. En respekt og en holdånd, som man ikke finder andre steder.

Gamle medlemmer som har være væk fra klubben i flere år beskriver alle, hvordan det er ligesom at “komme hjem”, når de kommer forbi klubben igen. Omgangstonen, imødekommenheden og atmosfæren er præcis som de husker den fra tidligere. Nye ansigter er måske kommet til, og andre er blevet ældre – men ånden er der stadig.

Det er noget at det, vi er mest stolte af og glade for. Det er også præcis det, der skiller os ud fra så mange andre sportsgrene og klubber.

Bliv en del af familien

DU kan også blive en del af Amanogawa familien. Vi optager nye (familie)medlemmer to gange om året i forbindelse med vores introforløb. Afsæt to uger (4 træninger) til at prøve om Amanogawa Ryu er noget for dig. Du tilmelder dig vores introforløb her. Det eneste det kræver er, at du tilmelder dig og dukker op og træner med.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Facebook

Kalenderen

oktober 2019

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Selvforsvar for kvinder - Gratis seminar
27
28
29
30
31

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.