Ny cyklus i Amanogawa fra 2018

Ny cyklus i Amanogawa fra 2018

Sommergraduering 2016 kaosbilledet

I 2018 laver vi om på den årlige cyklus i Amanogawa. På den ene side er det noget stort, og så alligevel ikke rigtigt 🙂

Til gengæld tyvstarter vi, idet det allerede har en lille effekt i december 2017.

Bare rolig. Pensummet forbliver det samme. Træningstiderne forbliver de samme og instruktørerne er også de samme. Så på den front er alt som det plejer at være.

Til gengæld ændre vi på, hvornår og hvordan vi optager nye medlemmer, ligesom vi ændrer på, hvornår der er gradueringer.

 

Lad os tage det sidste først – gradueringerne

Fra og med 2018 vil der kun blive afholdt to gradueringer om året. Én i slutningen af maj og én igen i slutningen af november. Altså 2 årlige gradueringer med 6 måneders mellemrum i stedet for de nuværende 3 gradueringer med 4 måneders mellemrum.

Samtidig ændrer vi på kravene for, hvornår man kan gå til graduering.

Fremover, vil der ikke være nogen begrænsninger rent tidsmæssigt. Alle kan i princippet gå til graduering hver gang. Du skal dog stadig godkendes af instruktørerne inden du rent faktisk kan gå til graduering.

I praksis vil det betyde, at der bliver lidt længere mellem de første bæltegrader, mens der til gengæld kan blive kortere tid mellem det højere bæltegrader, for dem som kan og vil.

Med denne ændring i den årlige cyklus i Amanogawa forsøger vi samtidig at flette gradueringerne ind, så de ikke kolliderer med diverse ferier og helligdage.

 

Optagelse af nye medlemmer

Den nuværende model med månedlige introaftener for nye medlemmer afskaffes. Og det er her vi tyvstarter. Introaften for nye medlemmer i december 2017 er droppet og vi optager altså IKKE flere medlemmer i 2017.

Fra 2018 vil vi i stedet køre to deciderede introforløb for nye medlemmer. Introforløbet strækker sig over to uger. Ét forløb i januar og ét igen i august.

Introforløbet vil stadig være helt og aldeles gratis og uforpligtende, men det er til gengæld noget man skal tilmelde sig. Det kræver altså en smule commitment (som det hedder på nydansk).

Der vil være begrænsede antal pladser på vores introforløb, og det er efter først til mølle princippet. Tilmelding til vores introforløb sker via vores website. Der vil være separate introforløb for både børn og voksne.

Formålet med ændringerne er at skabe et gennemtænkt og sammenhængende forløb, hvor optagelse af nye medlemmer fletter sammen med den naturlige gradueringscyklus i klubben. Samtidig vil vi med et længere introforløb bedre kunne få nye medlemmer til at føle sig velkommen og som en del af “familien”.

Vi har store forventninger til den nye cyklus og glæder os til at komme i gang med vores første deciderede introforløb for nye medlemmer i januar 2018.

Du kan faktisk allerede tilmelde dig nu, hvis du vil være med 🙂

Har du spørgsmål eller kommentarer?

One comment on “Ny cyklus i Amanogawa fra 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook