Return of the Black Dragon 2017

Return of the Black Dragon 2017

Gruppebillede af både de nuværende og tidligere medlemmer af klubben efter old boys træning

Som altid er sommerlejren en af klubbens årlige højdepunkter. I år var ingen undtagelse 🙂

Siden klubbens første sommerlejr nogensinde, i 1989, og helt frem til 2006, hed sommerlejren bare “sommerlejr”. I 2007 blev vi enige om, at peppe det navn lidt op, og således skulle vi i 2007 på Black Dragon Camp. Oh yeah!

Det var ikke fordi drager havde noget med lejren at gøre. Det lød bare fedt.
2007 var også første år, hvor vi havde en decideret lejr t-shirt.

De fede navne greb om sig, og i de efterfølgende år fik sommerlejren navn efter det tema, som lejren omhandlede. Law Enforcement Camp 2009 med fokus på politi og røvere. Ronin Kihon Camp 2011 med fokus på kihon, altså basistræning. Superstitious Gaijin Camp 2013 med fokus på at være uheldig 😀

Men alle gode idéer bliver på et tidspunkt gamle og kedelige, så vi besluttede os for at stoppe med temalejre. Nu. I år.

For at markere et slags jubilæum for 10 år med temalejre og fede lejr-navne, blev SummerCamp i 2017 døbt Return of the Black Dragon.

Ud over det fede navn havde vi besluttet at invitere nogle af klubbens tidligere medlemmer med på lejren. Altså dem, som ikke har været i klubben i 5, 10 eller 20 år.

Det blev til en glædeligt gensyn med en god flok af de gamle medlemmer, som trak i gien igen for at deltage i den specielle old boys træning. Det var en super fed gensynstræning og det er noget vi planlægger at gøre igen om to år, altså i 2019, hvor der samtidig er 30-års jubilæum hvad angår sommerlejr i klubben.

Bare rolig – sommerlejren i 2018 bliver også årets højdepunkt og den får med sikkerhed også et super cool navn 🙂

Se flere billeder fra Return of the Black Dragon SummerCamp 2017 i vores billedgaleri 🙂

Tak til alle deltagerne, unge som gamle, nuværende som tidligere medlemmer, for at skrive endnu et kapitel i klubbens SummerCamp historie 🙂

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook