Maj Graduering 2019

Maj Graduering 2019

Graduering Maj 2019

Til forårets graduering i maj 2019 prøvede vi os med noget nyt. Vi splittede gradueringen op i to.

Tidligere har det altid været sådan, at alle der skulle til graduering, skulle op samme dag, på samme tid. Det har for så vidt fungeret fint i mange år. Men bare fordi det har fungeret fint, så kan det jo godt gøres endnu bedre 😉

Derfor gjorde vi denne gang det, at børn med hvidt bælte, som skulle op til deres allerførste graduering – til juniorgult bælte – blev gradueret om torsdagen, altså to dage før den normale graduering. Det skete til deres helt almindelige træning og så tæt på de normale træningsbetingelser som muligt.

Alle andre børn – altså dem, for hvem det ikke er første graduering – og alle de voksne, blev gradueret lørdagen som normalt. Altså i lørdags, d. 25. maj 2019.

Således fik vi til børne-begynder-gradueringen 8 nye juniorgule bælter, som fuldt fortjent hermed ikke længere er helt nye i Amanogawa. Om lørdagen var alle de andre i hektisk action, og her blev der uddelt 15 nye bælter, deriblandt 2 brune bælter. Der var intens stemning i dojo, og der blev svedt og kæmpet hårdt for det.

Kæmpe stort tillykke til alle 23 der var til graduering og bestod. Det er velfortjente nye bælter I har fået om livet 🙂

Fortsæt med at yde en solid indsats, så ses vi til graduering igen til november 🙂

OSU!

Har du spørgsmål eller kommentarer?

One comment on “Maj Graduering 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook