Introforløb januar 2019

Introforløb januar 2019

Introfest januar 2019

Klubbens introforløb i januar 2019 er overstået og det har været en stor succes 🙂

Vi har fået strømlinet hele processen fra tilmelding til markedsføring og krydret det med en god portion opsamling og påmindelser på mail. Og det har haft en god virkning kan vi se.

Samtidig har vi naturligvis også brugt meget tid på at tilrettelægge et program for introforløbet, så alle de nye ikke skal starte med store kast og flyvespark lige den første dag 😉

Introforløb i januar i tal

Til januar introforløbet her i 2019 var der tilmeldt 31 voksne og 16 børn.

I dagene op til starten af introforløbet kom der flere afbud, men de er trukket fra i tallene her. Så 31 og 16 var antallet af deltagere på afkrydsningslisterne, da de blev printet ud mandag eftermiddag få timer før “kampstart”.

14 af de 16 børn dukkede op på dag ét, og siden kom de sidste to også forbi. Derudover kom der et bonusbarn ind, så 17 børn har alt i alt været forbi og træne med på børneholdet i forbindelse med introforløbet.

Kun 17 af de 31 voksne dukkede op!
4 meldte afbud i sidste øjeblik og 10 valgte bare at blive helt væk!!

Ikke overraskende, men stadig vildt dårlig stil.

Til gengæld kom der også en ekstra bonus på voksenholdet. Sådan er det – når man bare bliver væk, så giver vi din plads til en anden som kan og vil! Så alt i alt har der været 18 voksne forbi og træne med på voksenholdet.

Vi har netop gjort meget for at stramme op på retorikken omkring introforløbet.
For det første, at det er ÉT samlet forløb man tilmelder sig. Altså 4 træninger i alt. Og for det andet, at tilmelder man sig, så dukker man også op. Og hvis ikke, så melder man afbud.

Selvom det kan se slemt ud, at 10 ud af 31 udebliver, så er det markant bedre end tidligere. Så vi vælger at tro, at vores mere skarpe kommunikation trods alt har virket 🙂

Velkommen til Amanogawa

Nu er introforløbet overstået og som nævnt, så synes vi det har været en stor succes denne gang. Vi har ramt vores målgruppe perfekt, og da den sidste af de 4 introtræninger var afholdt, havde 16 nye afleveret en indmeldelsesblanket. Og vi har tilsavn fra en 3-4 stykker mere. Så med lidt held, så siger vi velkommen til 20 nye ansigter i Amanogawa familien.

DET er vi utrolig stolte af 🙂

Det var derfor også en fornøjelse at afholde introfest for de nye (og eksisterende medlemmer) lørdag d. 2. februar 🙂

God stemning, højt humør og en ordentlig røvfuld nye medlemmer i klubben. Så er 2019 ligesom i gang og træningen starter nu for alvor 🙂

Velkommen til Amanogawa! 🙂

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalenderen

oktober 2019

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Selvforsvar for kvinder - Gratis seminar
27
28
29
30
31