Istandsættelse af klubben

Istandsættelse af klubben

Dødsgangen efter istandsættelsen

Så blev vi endelig færdige! Færdige med vores store istandsættelse af klubben, som vi påbegyndte tilbage i oktober 2013.

Egentlig var det meningen at det “bare lige” skulle overståes på en lørdag. Den plan blev meget hurtigt ændret til noget i stil med:

Vi har mega travlt, hvis vi skal nå det inden træning på mandag!

Der var rigtig mange ting – og især småting – som tog meget, meget længere tid end nogen i deres vildeste fantasi havde frygtet.
Vi forblev dog frygtløse og fortsatte ufortrødent projektet, selvom vi altså langt fra nåede det hele på den famøse lørdag, der var afsat til det.

Stille og roligt, med små men stålsatte trin blev flere og flere detaljer lavet færdig indtil vi altså, endelig, officielt kan sige: Vi er færdige!

Vi skal tilbage til 2008 for at finde sidste gang, hvor vi gav lokalerne en ordentlig overhaling. Dengang kaldte vi det for DNA – Det Ny Amanogawa. Siden dengang har vi naturligvis foretaget små forbedringer hist og pist, men selvom vi har gjort det, så kommer der et tidspunkt, hvor der igen skal en større overhaling til. Den er kommet nu. Lad os bare kalde den for DNA2 🙂

Især “dødsgangen”, som vi kaldte den, har vi i rigtig mange år snakket om, hvordan vi kunne gøre mere interessant. Mere lys gør meget, men malede silhouetter der repræsenterer klubben gør endnu mere. Hvor dødsgangen før var noget, der bare skulle overståes, så er den langt mere indbydende og “spændende” i dag.

Dødsgangen før istandsættelsen Dødsgangen efter istandsættelsen

Vores primære formål med istandsættelsen er naturligvis, at have en lækker og indbydende klub for vores medlemmer. Men det er ligeså vigtigt, at lokalerne er med til at skabe en stemning og en klubånd, der modsvarer træningen og den filosofi der ligger bag. Amanogawa er – og skal være – noget man er stolt af, at være en del af. Det skal være let genkendeligt og identitetsskabende. Det skal være fedt. Hele vejen rundt.

Drengenes omklædning før Drengenes omklædning efter

Vi synes vi med istandsættelsen har fået skabt nogle unikke rammer der modsvarer den unikke stilart som vi træner. Vi håber den nye stil er med til at inspirere både nuværende og kommende medlemmer til at give den ekstra gas… både med træningen, men også med alle de andre aktiviteter, som vi laver i klubben.

Du kan se mange flere billeder efter istandsættelsen i vores billedgalleri.

Osu!

Har du spørgsmål eller kommentarer?

2 comments on “Istandsættelse af klubben

Det er værd at bemærke, at før-billedet af dødsgangen er taget med blitz. Efter-billedet er ikke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook