Februargraduering 2015

Februargraduering 2015

Forårsgraduering 2015

Lørdag d. 28. februar afholdt klubben årets første graduering. En lille skare af klubbens medlemmer var klar på at teste, om de seneste måneders træning havde båret nok frugt til, at de kunne gå hjem med et nyt bælte om livet.

Det kunne alle heldigvis!
Stort tillykke med de nye bælter til både børn og voksne, der blev gradueret. 🙂

Efter gradueringen blev der hængt nye flag op i dojo og der blev flyttet om i vores café. “Ombygningen” af caféen tog dog noget længere tid end forventet, men med en god times forsinkelse blev vi dog klar til at afholde forårsfesten.

Teamet for festen var “sport”, og orientalsk kampsport var naturligvis ikke tilladt som udklædning. Det ville trods alt have været lidt for nemt bare at komme til fest i gi 😉

Til gengæld kan vi godt love, at når cykelryttere, motorsportsfolk, boksere, golfspillere, skibumser, Brøndby fans, ridepiger og amerikanske fodboldspillere holder fest… så er det festligt 😉

Tak for en god fest og håber alle kom godt hjem. Også dem som skulle hjælpes lidt på vej 🙂

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook