Til kamp imod kvindehaderen

Til kamp imod kvindehaderen

Mere træning med puder

I Vejle har en mandsperson i den seneste tid fuldstændig umotiveret overfaldet tilfældige kvinder, når de har været ude og motionere. Dette har givet ham tilnavnet “kvindehaderen”. Det har naturligvis medført en del debat på diverse sociale medier. Der er ikke blevet sparet på de mere eller mindre gode råd omkring hvordan kvinderne kan beskytte dem selv. De fleste tips og tricks der er blevet delt er desværre enten komplet nyttesløse eller direkte ulovlige.

Det fik Amanogawa på banen med det eneste realistiske og brugbare alternativ – nemlig selvforsvar. Vi valgte ganske enkelt at tilbyde et to-timers seminar i selvforsvar for kvinderne i og omkring Vejle.

I første omgang havde vi ikke tænkt, at der var meget mere end en 10 stykker der ville være interesseret. Men i løbet af en enkelt dag eksploderede det hele på Facebook. Derefter kom Vejle Amts Folkeblad, Lokalavisen og TVSyd på banen og så greb det ellers om sig i et vildt tempo. Det der startede med som ét to-timers seminar endte med at blive 3 separate to-timers forestillinger. Alle afviklet tirsdag d. 30. december 2014.

 

Kvindehaderen får kamp til stregen

I løbet af dagen var mere end 60 kvinder i vælten hvor de fik et lille indblik i, hvordan de kan beskytte dem selv hvis de skulle være så uheldige at møde “kvindehaderen”.

Vi er naturligvis helt klar over, at ingen kan lære realistisk og effektivt selvforsvar på to timer. Hvis man virkelig vil lære at forsvare sig, så er der ingen vej udenom vedholdende træning i længere tid. Det budskab håber vi også er kommet til udtryk på dagens seminarer.

Det vi til gengæld har håbet at give kvinderne med hjem, er et indblik i hvad selvforsvar er, og hvordan de med enkle midler kan beskytte dem selv, og komme væk fra en lidt for nærgående person.

Vi vil gerne takke alle for den helt overvældende interesse og feedback vi har fået på dette tiltag. Det har været en stor fornøjelse at køre disse seminarer, og det har forhåbentlig også været lærerigt for deltagerne på dagen.

Skulle du have lyst til at lære noget mere så er du naturligvis velkommen på en af klubbens normale introaftener for nye begyndere.

Sidst men ikke mindst, så ved vi, at politiet i Vejle efterforsker sagen omkring “kvindehaderen”. Vi håber naturligvis de finder ham og straffer ham på behørig vis. Har du nogle informationer der kan hjælpe politiet, så ring endelig på 114.

Når det så er sagt, så vil vi også gerne mane til besindighed. Det er trods alt ikke sådan, at kvinderne i Vejle overfaldes i vildskab med det samme de træder udenfor en dør. Så lad nu ikke panikangst for “kvindehaderen” ødelægge nattesøvnen eller den næste bytur i Vejle.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook