Reboot Camp 2021

Reboot Camp 2021

Pigerne hos Amanogawa finder sig ikke i noget...

Reboot Camp 2021 var startskuddet til efterårssæsonen. En sæson hvor vi forhåbentlig kan få trænet helt som vi plejer igen.

Siden vi var på Corona Camp 2020 har klubben stort set være lukket ned. Kort før sommerferien måtte vi endelig åbne igen, men med alle usikkerhederne omkring hele corona situationen, så har der ikke rigtigt været fuld hus til træning inden ferien gik i gang.

Men som altid – uden afvigelser – så har vi været på SummerCamp. Og NU skulle vi edermame i gang igen. For fuld skrue. 110% 👊😁

Reboot Camp 2021 blev afholdt “det sædvanlige sted”, nemlig i Håstruplejren mellem Vejle, Fredericia og Kolding. I år havde vi timet camp så præcis, at de store regnskyl vi fik, kom om natten og altså ikke, når vi skulle træne. Lige bortset fra den sidste halve time om søndagen. Men da kunne det være lige meget.

Selvom vi ikke kunne lave vores normale bål fredag aften pga. regn så blev der alligevel fortalt røverhistorier – bare indenfor i pejsestuen i stedet. Lørdag var dog heldigvis tilbage til normalen hvad angår bål 😁

Der blev som altid gået til stålet på camp og alle kom trætte hjem, men med rygsækken fyldt med nye indtryk og mange timers træning i kroppen.

Du kan se alle billederne fra Reboot Camp 2021 i vores billedgalleri.

Vi ses igen til næste år – hytten er allerede booket! 😎💪

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook