Maj Graduering 2021

Maj Graduering 2021

Graduering maj 2021 voksenholdet

Kan I huske dengang tilbage i november 2019, da vi i et tidligere opslag omkring graduering skrev: “Træn hårdt, så ses vi til graduering i maj 2020”? 😬😁
Nej? Så kan du lynhurtigt lige se indlægget omkring graduering i november 2019 her.

Men maj gradueringen i 2020 blev aflyst. På grund af corona. Alle der havde regnet med at komme til graduering i maj blev selvfølgelig skuffet over at vi til sidst måtte aflyse gradueringen. “Heldigvis” – kan man vel sige – så havde ingen nået at træne helt vildt længe eller intensivt før det stod klart, at der ikke ville komme en graduering i maj. Men stadig skuffende for mange.

Heldigvis var der jo så en graduering igen i november 2020.
Nåh nej… den blev OGSÅ aflyst på grund af corona! 🤬🤬

Der var ellers flere måneder i efteråret 2020 hvor folk trænede som gale for at blive klar. Igen blev de skuffet. Især fordi gradueringen blev aflyst i ugen op til på grund af restriktioner.

Da det stod klart for os, at vi ikke på nogen måde kunne afholde gradueringen i november 2020, og at vi ville være nedlukket længe, så måtte vi tænke ud af boksen. Vi kunne hurtigt fornemme, at vi ville være nedlukket i lang tid. Så når vi engang endelig ville få lov at åbne igen, så ville ingen være klar til en graduering længere.

Det blev derfor helt ekstraordinært besluttet, at indstilling til graduering i november 2020 = bestået graduering.

Således er vi fremme i maj gradueringen 2021 og vi kan nu – endelig – efter mere end ét års venten for nogen, uddele de bælter som folk har trænet frem imod. For nogle to gange. Det var fedt at få den lange ventetid overstået og endelig kunne høste frugterne af et arbejde. som blev lavet sidste år.

Stort tillykke med de nye bælter til alle. Og især stort tillykke til klubbens to nye sortbælter. Sensei Jakob og sensei Tommy gav den max gas hele 2020 og har derudover arbejdet frem imod det sorte bælter i mange år efterhånden. Så for dem var det virkelig forløsningens time, da de endelig kunne binde det eftertragtede sorte bælte om livet!

Da det ikke var alle der var til træning på dagen hvor bælterne blev uddelt, er det ikke alle de graduerede som er med på billederne. Der blev uddelt en god håndfuld bælter ud over dem, som ses her. Blandt andet også et blåt bælte 😊

Vi håber, tror, forventer og ser frem til, at vi i november 2021 kan afholde en rigtig graduering igen. Til den tid er det så også “kun” 2 år siden sidst 😁😬

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook