Jiu-jitsu i Vejle

Jiu-jitsu i Vejle

Jiu-jitsu nedtagning med en benfejning

Jiu-jitsu er en af de klassiske og vel nok ældste japanske kampstilarter. Fokus i jiu-jitsu træningen ligger specielt på kast, låse og våbentræning.
Jiu-jitsu, jiu jitsu (i to ord) eller for den sags skyld ju jitsu eller endda ju jutsu er blot forskellige betegnelser for det præcis det samme. Har du lyst til at træne jiu-jitsu i Vejle, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Amanogawa træner vi jiu-jitsu som en integreret del af den dalige træning. Vi har fokus på realistisk selvforsvar og i sådanne situationer er modstanderen ofte tæt på og har måske allerede fat i dig. Så er jiu-jitsu uovertruffet til at slippe fri, få lagt overfaldsmanden i en arm- eller benlås eller få ham afvæbnet, hvis han truer med en kniv.

Hos Amanogawa træner vi jiu-jitsu som ingen andre i Vejle. Vi lægger ikke fingrene imellem. Hos os kommer du til at mærke dine led og du lærer hvor de ømme nervepunkter på kroppen er. Vi garanterer at træningen er realistisk og effektiv. Det er efter vores mening vigtigt, at træningen i jiu-jitsu er så realistisk som muligt, hvis den skal gør dig i stand til at forsvare dig på gaden, hvis det bliver nødvendigt. Og det skal den, hvis du træner det hos os.

Jiu-jitsu nedtagning med en benfejning Jiu-jitsu kast - en flyvende japaner Jiu-jitsu - pigerne kaster rundt med de store drenge

Bor du i Vejle, eller bare i trekantsområdet, så kig forbi når vi holder introaften for nye begyndere. Så kan du gratis og uforpligtende selv prøve, hvordan vi træner jiu-jitsu i Vejle.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

One comment on “Jiu-jitsu i Vejle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalenderen

december 2018

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  • Juleafslutningstræning for børn
  • Juleafslutningstræning for voksne
14
15
16
17
18
  • Instruktørtræning 8
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31