Holmen æraen er slut

Holmen æraen er slut

80er fest ved klubbens 25 års jubilæum i Holmen æraen

En æra i klubbens historie er forbi. Holmen æraen der tog sin begyndelse i starten af 2005 sluttede med udgangen af juli 2018. Efterårssæsonen åbnede som du nok ved ud i vores nye lokaler på Vindingvej 2A – i Vinding.

I godt 13 år har Holmen 23 dannet rammen om vores klub. Lokalerne har været igennem flere opgraderinger igennem årene. Opgraderinger som afspejler den udvikling vi som klub har været igennem. I godt 13 år har vi trænet, svedt, festet, hygget, udviklet os og skabt venskaber for livet i klubben på Holmen. Det er det en klub som Amanogawa kan 🙂

 

Et tilbageblik på Holmen æraen

På Holmen har vi trænet. Riiiigtig mange timers træning er det blevet til gennem årene. Både sjove, alvorlige og “normale” træninger har været en del af livet i klubben:

På Holmen har vi også festet. Riiiiigt… ok, ikke helt så meget. Men festet, det har vi 🙂

På sin vis er det vemodigt, at vi nu har forladt Holmen, men på den anden side, så er vi flyttet i en omend ENDNU federe klub på Vindingvej.

Vi er helt vildt spændte og oppe og køre over potentialet i de nye lokaler. Det vil med sikkerhed være begyndelse på en ny æra. Vi ser i hvert fald meget forventningsfuldt frem til de næste mange år i Vinding med fortsat fremgang og udvikling for klubben og alle vores medlemmer 🙂

Dermed er der kun at sige:
Snip, snap, snude… Holmen æraen er ude.
Tip, tap, tønde… Vinding æraen kan begynde 🙂

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook