Selvforsvar for piger

Selvforsvar for piger

Selvforsvar for piger - slå igen

Selvforsvar for piger er et emne der ofte kommer op når de unge piger rammer teenagealderen og begynder at rende til fester og gå i byen. Enten fra dem selv eller fra deres forældre. Naturligvis kan piger også træne selvforsvar, men hvis du ikke lige synes du er klar på det, eller du går til alt for mange andre ting, så er her nogle gode råd som vi gerne vil dele med dig. Lad os kalde det for det bedste selvforsvar for piger, lige efter at træne det rigtigt.

Her er vores 3 gode råd til alle jer piger, der bevæger jer ud i nattelivet på egen hånd:

1. Gå sammen i grupper

En gruppe af piger er svær at hamle op med. En fyr med skumle bagtanker kan ikke rigtigt stille noget op imod flere tøser på én gang. Selvom I måske kun er to eller tre piger, så er det nok til, at det vil afskrække langt de fleste fra at forsøge at overfalde jer. Det er svært at trække én af jer ind i et budskads eller væk på anden måde, uden at de andre opdager noget.

Gå normalt og “fyld hele vejen”. I skal ikke snige jer langs husmurene og se ud som om I er bange. Gå helt normalt. Grin, pjat og hav det sjovt. Piger der udstråler at de ikke er bange har i langt de fleste tilfælde ikke brug for selvforsvar.

2. Hold øje med hinanden

Til festen eller når I er i byen, så hold øje med hinanden. Lad nogen blive tilbage for at holde øje med, at der ikke bliver puttet noget i jeres drinks. Selvom nogen af jer skal ud og snave med en fyr, så kan I andre godt holde lidt øje med om jeres veninde kommer tilbage igen.

I skal selvfølgelig alle have en god aften og have det sjovt. Men skulle det alligevel ske, at en af jer får lige rigeligt, så sørg for at hun kommer ordentligt hjem. Tag hende under armen og “bær hende” hjem. Ring efter hendes forældre eller sørg for en taxa og tag med. Hold øje med hinanden helt indtil I er hjemme.

3. Gør modstand!

Det nytter noget at råbe og skrige, kradse, bide og generelt bare stritte imod på alle tænkelige måder. Hvis du skulle være så uheldig at ende i en situation hvor det bliver nødvendigt at forsvare dig og du ikke har trænet selvforsvar, så fortvivl ikke. Så længe du ikke bare tier stille og lader være med at stritte imod. Krads ham i ansigtet. Bid ham. Råb og skrig alt hvad du kan og lav så meget larm og støj som overhovedet muligt. Det vil stresse en overfaldsmand så meget at han som regel giver op. Det findes der rigtig mange eksempler på. Prøv selv at lægge mærke til det næste gang der er en artikel i diverse aviser om en pige, der er sluppet ud af kløerne på en overfaldsmand. Det er ikke altid hun har trænet selvforsvar for piger – hun har bare lavet så meget larm og strittet så meget imod, at idioten gav op. Det skal du også gøre!

Når alt det er sagt, så skal vi heller ikke male Fanden på væggen. Piger bliver trods alt ikke overfaldet hver eneste gang de går i byen eller til fest. Og hvis du gør, så bør du nok overveje hvem du fester med. Uanset om du så vælger at træne selvforsvar for piger eller ej, så håber vi du kan bruge overstående gode råd næste gang du skal ud og give den gas.

God fest til alle jer tøser 😊🍾🍹🍷

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook