Plads til kast

Plads til kast

Plads til endnu flere kast i dojo med vores nye måtter

Så er der mere plads til kast. Faktisk kan du nu kaste din makker helt ind i næste uge hvis det skulle være 😉

2019 har været et vildt år. Vi er blevet mange flere i klubben, og der er heldigvis også godt fyldt på holdene til hver eneste træning.

Derfor har det også været tiltrængt længe, at vi fik udvidet arealet med måtter i dojo. Der har været behov for, at endnu flere kunne træner kast og nedtagninger på samme tid. Og det er hermed sket! 🙂

Især takket være Amanogawas Sponsorer, som sidste år gav et solidt tilskud til økonomien, så har vi uden at tøve kunnet bestille de nye måtter hjem lige efter nytår. Og de er nu blevet leveret og “monteret”. Den skarpe observatør vil se, at nu er hele den bageste halvdel af dojo belagt med måtter. Så der er dermed dobbelt så meget plads at boltre sig på i forhold til før.

Der mangler lige de sidste detaljer med bænkene. De skal tilpasses så de kan rykkes “ud i vindueskarmen” og dermed dække radiatorerne. Men ellers er det bare at gå i krig med at udnytte alt den nye plads til at kaste hinanden rundt i “vildskab” 😀

Vi glæder os helt vildt til at det fremover er blevet meget mere plads til at træne kast, fald og gulvøvelser.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook