Lær at slå ihjel kung-fu style

Lær at slå ihjel kung-fu style

Selvforsvar må kun bruges når du bliver overfaldet eller føler dig truet. Men skulle uheldet være ude, så kan du jo ligeså godt slå din modstander ihjel kung-fu style.

Eller hvad?

Nej, det er naturligvis ikke sådan det foregår når vi hos Amanogawa træner vores kung-fu style, kaldes bagua zhang. Bagua zhang – eller bare bagua i daglig tale – er yderst fredsommeligt, så vi kan godt garantere at ingen bliver slået ihjel. Hverken kung-fu style eller på nogen andre måder.

Bagua handler om kropkontrol, mindset og bevægelsesmønstre. Det er en form for daoistisk cirkelgang som bruges som meditation. Det til trods, så er det en integreret del af selvforsvar hos Amanogawa, fordi bevægelser og bevægelsesmønstre er alt afgørende for at kunne forsvare sig effektivt.

Derfor må vi desværre skuffe dig hvis du havde troet, at du kunne lære at slå ihjel kung-fu style ved at melde dig ind hos Amanogawa. Det kommer du ikke til at kunne. Til gengæld så garanterer vi, at du bliver endnu sejere. Du vil nemlig lære, at den sande mester ikke behøver at slå nogen ihjel for at være overlegen… kung-fu style eller ej. Den sande mester har afvæbnet sitationen før den kommer så langt ud, at nogen skal slås ihjel. 🙂

OBS: Fra og med starten af 2015 træner vi ikke længere kung-fu i nogen form hos Amanogawa. Vi beklager til dem, som har fundet frem til os udelukkende for at træne kung-fu, men vi har valgt at øge fokus på karate og jiu-jitsu, som vi mener egner sig bedst til selvforsvar.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalenderen

oktober 2019

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Selvforsvar for kvinder - Gratis seminar
27
28
29
30
31