Juni graduering 2023

Juni graduering 2023

Man ved der ikke er længe til sommerferien når man går ind til forårsgradueringen i klubben. Men før man kan kaste sig på stranden eller i poolen med god samvittighed, så er der lige en test, der skal overstås først 😊

Denne gang var en af de mindre gradueringer. Mindre som i, at antallet af deltagere ikke var rekord stort. Til gengæld var intensiteten høj og der blev uddelt flere af de “mørkere” bæltefarver end normalt 💪

Det blev til hele 3 nye blåbælter samt en ny lillabælte på dagen. Derudover kom der også et par nye rødbælter. Og som noget helt nyt på børneholdet, så var der en elev, der “sprang over” junior-orange, og rykkede direkte fra gult bælte til orange. Det kunne han gøre fordi den graduering han leverede var SÅ god, at det var fortjent.

Denne mulighed for at springe juniorbælterne over blev indført efter sidste graduering i 2022. Vi ønskede at give børnene en ekstra motivation til at dygtiggøre sig. Og det har vi så allerede nu set frugten af.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook