Voldtægtsforbrydere holder ikke ferie

Voldtægtsforbrydere holder ikke ferie

Desværre holder potentielle voldtægtsforbrydere ikke sommerferie, hvilket en 18-årig kvinde på Sjælland måtte sande. Men som altid, så hjælper det at gøre modstand, som denne historie fra dagens EB fortæller:

På vej hjem blev en 18-årig kvinde natten til mandag udsat for et brutalt voldtægtsforsøg i skoven ved Bregnegårdsvej og Jægersborg Allé i Charlottenlund.

Nu jager politiet en cirka 25-årig karseklippet dansker med kasket og rygsæk. Kvinden gjorde så voldsom modstand, at sexforbryderen gav op og flygtede ind i skoven.

Kvinden var til fods på vej hjem efter at venner havde sat hende af en bil på Strandvejen i Hellerup. Hun gik ad Maglemosevej, til højre ad Dronning Louisesvej og videre ad Bregnegårdsvej. I krydset Jægersborg Allé så hun en mand komme gående ud fra skoven.

Hun fornemmede, at hun blev forfulgt, og satte farten op.

Pludselig var manden lige bag hende, og han spurgte hende om en cigaret. Hun sagde, hun ikke havde nogen – og så blev hun overfaldet voldsomt bagfra.

Slag mod baghovedet
– Hun fik et slag mod baghovedet og faldt om. Så slæbte manden hende ind i skoven, mens han holdt hende for munden, oplyser Kenneth Støvhase fra Nordsjællands politi.

Kvinden forsøgte at skrige og gjorde voldsom modstand. Hun sparkede og forsøgte at vriste sig fri, mens gerningsmanden flåede bukserne af hende, og lagde sig oven på hende. Hun forsøgte også at ringe 1-1-2 på sin mobil, men sexforbryderen tog telefonen fra hende og kastede den i jorden.

Der var mennesketomt i området, men kvinden fortsatte med at gøre modstand og til sidst gav den cirka 25-årige mand op og løb ind i skoven. Kvinden gik hjem og slog alarm til politiet.

Voldtægtsforsøget skete cirka kl. 02.18.

Er stærkt chokeret
– Hun er stærkt chokeret, siger efterforskningsleder Kenneth Støvhase. Politiets teknikere har undersøgt gerningsstedet, og politiet forsøger via videoovervågning i området, bl.a. på Charlottenlund Station, at finde gerningsmanden.

Han beskrives som cirka 25, 180 cm. høj, spinkel, har formentlig lyst karseklippet hår, men bar en mørk kasket, en langærmet sandfarvet strikket hættetrøje, posede mørke jeans og mørke gummisko. Han bar på en rygsæk.

Amanogawa siger som altid: Godt kæmpet! 🙂
Vi håber politiet finder ham og giver ham en passende straf.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

One comment on “Voldtægtsforbrydere holder ikke ferie

PS. En lille sommeropgave til vores faste elever:

Find to ting i historien, som jeres instruktører siger til jer gang på gang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalenderen

juni 2020

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  • TFIM 2020
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
  • Natsu Geiko
30