Voldtægtsmand på flugt

Voldtægtsmand på flugt

Så fik vi (desværre) endnu et par eksempler på, at det betaler sig at gøre modstand. Denne historie kunne i dag læses på BT online:

Natten til lørdag lykkedes det to kvinder i Stenløse at jage en mand på flugt, efter at han havde forsøgt at voldtage den ene af dem.

Med hjælp fra et vidne lykkedes det natten til lørdag en kvinde på 21 år at slippe væk fra en voldtægt.
Omkring klokken 2 var hun på vej hjem til en veninde i Stenløse nord for København. Her blev hun pludselig væltet omkuld bagfra af en mand, der trak hende ind på et lille grønt på Tokevej. Alt imens, han forsøgte at få bukserne af hende, fik hun tilkaldt hjælp. 

– Hun råber og skriger så meget, at det tilkalder et vidne, der kommer hende til undsætning, siger vagthavende ved Nordsjællands Politi.

– De to kvinder får tilsammen jaget ham på flugt, fortsætter vagthavende.

Politiet er fortsat på udkig efter manden, der forsøgte at begå voldtægten. Han beskrives som omkring 20 år gammel, tynd og omkring 180 centimeter høj. Hans hår er mørkt, og han var iført en islændertrøje på gerningstidspunktet.

Også i Valby i København blev politiet natten til lørdag kaldt ud til et forsøgt på voldtægt, og også i dette tilfælde blev gerningsmanden skræmt væk. Det skete i krydset mellem Vigerslev Allé og Vigerslevvej omkring klokken 3, hvor en 27-årig kvinde blev overfaldet af en mand.

– I forbindelse med det bliver hun lagt ned, og gerningsmanden forsøger at tage tøjet af hende, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi. Det lykkedes her kvinden at skræmme gerningsmanden væk. Hun skriger af ham, og han stikker af, siger den centrale efterforskningsleder.
Københavns Politi har lørdag morgen stadig ingen spor efter gerningsmanden

Amanogawa siger GODT GÅET til tøserne og håber at politiet får fat i de sølle skvat – og straffer dem.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalenderen

juni 2020

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  • TFIM 2020
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
  • Natsu Geiko
30