Tilmelding til introforløb hos Amanogawa

SÅDAN! Du er nu næsten klar til at tilmelde dig introforløb hos Amanogawa 😊

Men før du bare hovedløst tilmelder dig, så tjek lige nedenstående punkter af, og overvej om du kan sætte flueben ud for dem alle.

Introforløb for børn (8-12år)

Kære forældre som er på vej til at tilmelde dit barn – husk at dit barn SKAL være fyldt 8 år når han/hun træder ind af døren hos os den første dag i introforløbet.

Du behøver ikke skrive en mail til os og spørge om vi gør en undtagelse for dit barn. Det gør vi ikke!

En af de væsentlige faktorer der adskiller Amanogawa, og træningen hos os, fra andre, er disciplinen. I skal være klar på, at vi i modsætning til andre steder ikke tolererer larm, forstyrrende adfærd eller at man bare sætter sig ud, når man ikke “lige gider mere”. 

Vi skal naturligvis nok tage hånd om det i træningen, men bare så I er forberedt på, at vi ikke er som alle andre hvad det angår 😊

Hvis du stadig ikke er skræmt, så klik nedenfor og få tilmeldt dit barn inden det er for sent 😊💪

Introforløb for voksne (13år og op)

Kære dig, der er på vej til at tilmelde dig introforløbet for voksne. Tjek lige din kalender og vær sikker på, at du kan deltage i alle 6 introtræninger.

Du behøver ikke skrive en mail til os og “forklare” hvorfor du ikke lige kan deltage om torsdagen… eller skal noget andet på 3. træningsdag. Inden du tilmelder dig skal du sikre dig, at du kan alle 6 dage.

Amanogawa er en kontaktsport med sved på panden. Så du vil komme til at svede og du vil komme tæt på andre.

Selvforsvar et ikke en sport hvor du kan stå sådan lidt for dig selv ovre i hjørnet og gemme dig. Det skal du være klar på 😊

Hvis du stadig er super klar og tændt, så klik nedenfor og få dig meldt til inden det er for sent 😊💪