Slap godt fra voldtægtsforsøg

Slap godt fra voldtægtsforsøg

Kvinde der har trænet kampsport: 1
Voldtægtsforbryder: 0

Sådan!

Det nytter noget at kunne forsvare sig selv. Det viser denne sag fra Sjælland, som vi i dag har opsnappet fra ekstrabladet.dk

To kvinder i Valby blev i nat udsat for voldtægtsforsøg. De to forbrydelser ligner ifølge vagthef Peter Vesth, Københavns Politi, hinanden så meget, at der meget vel kan være tale om den samme gerningsmand.

Det første forsøg foregik klokken ca. 2.30 ved J. P. E. Hartmanns Allé. En 22-årig kvinde, som var på vej hjem, hørte nogen komme bagfra og blev så, i en tunnel under jernbanen, overfaldet af en ung mand, som forsøgte at trække hendes bukser ned.

Kampsportskvinde
Her var manden imidlertid kommet til den helt forkerte – den unge kvinde dyrker kampsport, og hun slog og sparkede så effektivt, at manden tog flugten. Han var, har hun foreløbig forklaret politiet, ‘ikke særlig gammel’, ret almindeligt bygget og iført en sort jakke. Under den havde han en hvidhættetrøje, som han havde skjult ansigtet med.

Klokken 5.54 kom den næste anmeldelses til Københavns politi. Denne gang var det en kvinde på Valborg Allé, kun få hundrede meter fra det første gerningssted på den anden side af S-togslinjen, som blev overfaldet. Kvinden var ved at låse sig ind, da manden overfaldt hende. Han nåede at flå hendes strømpebukser næsten af, inden hun ved at skrige op fik jaget ham på flugt. Denne kvinde beskriver gerningsmanden som iført går jakke og med lyse cowboybukser.

Den hårde paragraf
– Begge kvinder sidder stadig til afhøring, forklarer vagtchef Peter Vesth til ekstrabladet.dk. – Men vi mener i begge tilfælde, at der har været så klart et forsæt til voldtægt, at vi bruger denne paragraf – ikke den mildere om blufærdighedskrænkelse. Og lighedspunkterne er sådan, at vi tror, at der kan være tale om den samme gerningsmand, som vi naturligvis gerne vil have hjælp til at finde.

Begge tilfælde viser med alt tænkelig tydelighed, at det hjælper at gøre modstand. Om det så er i form af gedigent modværge som slag og spark, eller det er i form af, at skrige op og gøre opmærksom på sig selv og sin situation, så nytter det noget.

Amanogawa siger: “Godt gået” til de to kvinder. I er en inspiration for jeres medsøstre og alle andre, der ikke kan eller skal finde sig i, at blive overfaldet på åben gade.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalenderen

juni 2020

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  • TFIM 2020
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
  • Natsu Geiko
30