Selvforsvar i Vejle Ungdomsskole

Selvforsvar i Vejle Ungdomsskole

Vanen tro har alle ungdomsskole elever i Vejle nu muligheden for at komme gratis indenfor dørene hos os.
Vi får mange henvendelser omkring selvforsvar for unge. Specielt for unge piger. Deres forældre er ofte bekymret for de unges ve og vel når de skal i byen. Og det er forståeligt.

Ungdomsskolen i Vejle har fået de samme forespørgsler og vi har derfor lavet et samarbejde. Ungdomsskolen udbyder i foråret 2008 således en gratis prøvetræning hos Amanogawa, hvor du kvit og frit kan komme og snuse til realistisk selvforsvar specielt målrettet mod de angreb, man kan komme ud for på gaden. Du vil komme til at prøve hele vores spektrum af træning i jiu jitsu, karate, kung fu og kamptræning. Alle uanset forudsætninger kan være med denne dag.

Amanogawa Fighting & Fitness leverer varen lørdag d. 23. februar 2008. Hvis du går på ungdomsskolen skal du tilmelde dig der. Der bliver fart på fra start til slut og der er svedgaranti (eller armbøjningerne tilbage 😀 )
Træningen vil foregå i vores dojo på Holmen 23 i Vejle (lige under bowlingcentret Pletten).

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook