Deodorant som våben

Deodorant som våben

En blot 16-årig pige i Greve brugte sin deodorant som våben, da hun blev forsøgt voldtaget. Det fik overfaldsmanden til at tage benene på nakken.
Pigen gik via et stisystem om aftenen da hun opdager, at en mandsperson følger efter hende. Hun begynder derfor at løbe, men manden løber efter og fanger hende ved at presse hende op af en mur. Her lykkedes det pigen at få sin deodorant listet frem og spraye manden i ansigtet.

Dette er blot endnu et bevis på, at hvis man gør modstand, så er chancerne for at slippe uskadt fra den slags overfald markant større, end hvis man ikke gør noget.

Historien er sakset fra BT Online torsdag d. 1. maj. 2008:

16-årig slap for voldtægt: sprayede mand i øjnene

Voldtægtsforsøget skete mandag den 21. april ca. kl. 22.00 og politiet efterlyser nu vidner, der har set voldtægtsmanden og pigen. Politiet fik først anmeldelsen i går, tirsdag.

Manden fulgte efter den 16-årige pige, der gik ad en sti fra Grevehaven til Håndværkerbyen i Greve.

Hun begyndte at løbe og manden løb efter hende, greb fat i hende og skubbede hende op ad en mur ud for Håndværkerbyen 55. Han sagde, at hun skulle tage tøjet af. Men det lykkedes pigen at få fat i sprayflasken og sprøjte ham i øjnene.

En lille hvid personbil kørte forbi på vejen i Håndværkerbyen umiddelbart efter overfaldet. Politiet vil meget gerne tale med føreren af denne bil.

Pigen fortalte først i går sin familie om overfaldet. Hun ville ikke selv anmelde sagen for ikke at gøre sin familie nervøs.

Pigen beskrives som 16 år, 165-170 cm, dansk, spinkel til slank med langt mørkt hår, blå øjne og fregner. Hun var Iført grå træningsbukser, sandfarvet jakke og guldfarvede sko. Hun bar på en stor læder sportstaske.

Voldtægtsmanden beskrives sådan: 20-25 år, ca. 180 cm, dansk, lys hudfarve i ansigtet. Han var iført en sort Everest jakke med hætte med brun pels på hætten. Bar hætten over hovedet, så den dækkede noget af ansigtet. Sorte joggingbukser, sorte gummisko, sorte tynde stofhandsker. Han lugtede af røg.

Lokalpolitiet i Karlslunde vil meget gerne høre fra vidner, der kan give oplysninger i sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

 Amanogawa siger: Godt gået!

Har du spørgsmål eller kommentarer?

2 comments on “Deodorant som våben

Lobo

Endnu et eksempel på hvordan en hverdags genstand kan blive et effektivt forsvarsvåben, da hun havde det mentale overskud til at tænke kreativt.
Een af de ting som vi i Amanogawa vægter aller højest er, at eleverne skal lære at “tænke ud af boksen” som det lidt poppet hedder for tiden. Det er vigtigt at elever anspores til at hænge på med træningen så længe at de bliver så rutineret at de kan tænke selv. Dvs. træne BÅDE sin krop OG sit sind. Ikke noget med at tænke begrænsninger, men derimod muligheder. Så elever, så vel som forældre, får her serveret et argument til at skrue op for entusiasmen: Der skal trænes både fysisk og mentalt… hårdt. For livet ude i samfundet er hårdt. Den der er forberedt, klarer sig alt andet lige bedre end den der ikke er det. Så simpelt er det faktisk.

Et godt eksempel på at disse situationer i mindst lige så høj grad er et spørgsmål om psykologi, som om at kunne en masse smarte tricks.

En overfaldsmand udser sig sit offer udfra en overbevisning om at det er en konfrontation, han vil vinde. Hvis han ikke var meget sikker på det, ville han være godt dum at risikere at starte noget.
Og så kan det være ganske små ting, som bare ikke lige indgår i overfaldsmandens planer, der kan afgøre situationen.
I dette tilfælde bider pigen fra sig, med en deodorant. I andre tilfælde er det nok at skrige, eller gøre mere fysisk modstand, end overfaldsmanden kalkulerede med.

Under alle omstændigheder nytter det helt klart at tage kampen op.
Dette tilfælde er et lysende eksempel på det.
Fandme godt gået !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook