Amanogawas sponsorer 2017

Amanogawas sponsorer 2017

Amanogawas guldsponsorer 2017

I 2015 startede klubben en tradition med en årlig sponsordag. På denne dag inviterer vi de små erhvervsdrivende i vores netværk til en dag med højtbelagt smørrebrød og ølsmagning. Vi fortæller hvordan det går med klubben og de indbudte gæster har derefter mulighed for at støtte klubben med et sponsorat. Samtidig får vi synliggjort netværket til gavn for alle parter.

Da vi første gang afholdt sponsordagen, havde vi ikke ret meget konkret at fremvise. Hvad er det egentlig man som sponsor får ud af sit sponsorat til klubben? Det er ikke længere et problem, da klubbens sponsortavle nu hænger hvor det ikke er til at overse den.

Vi påtænker fra næste år at åbne op for, at private også kan tegne et sponsorat og dermed komme på sponsortavlen. Det kommer du til at høre mere om i 2018.

Amanogawas sponsorer 2017
Klubben vil gerne takke sponsorerne for deres støtte og vil hermed opfordre alle til at støtte vores sponsorer. På den måde vinder vi nemlig alle sammen 🙂

Guldsponsorer
Prokumo
Skorstensgaard
hl-repro
Tegllund

Sølvsponsorer
Hovmand VVS Teknik

Bronzesponsorer
Murermester Mikkelsen

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook