Om klubben…

Hos Amanogawa træner vi et moderne selvforsvarssystem med rødder i den traditionelle bushido. Vi kalder det Amanogawa Ryu.

Amanogawa Ryu er et effektivt selvforsvarssystem mod gadeangreb og gadevold. Systemet er for alle, og specielt rettet mod angreb, man kan komme ud for at møde på gaden en mørk aften. Vi går som de eneste i Danmark foran og tager de bedste teknikker fra den traditionelle karate og jiu-jitsu. Disse teknikker fletter vi sammen til et helt unikt selvforsvarssystem. På toppen af “kransekagen” pynter vi med iai-do, som er træning med sværd som de gamle samuraier gjorde det. Denne del af træningen er dog først for de rigtig høje grader i klubben, så som nybegynder vil du ikke komme til at træne med sværd.

Jo længere tid du træner og jo højere du kommer op i Amanogawa Ryu systemet, jo mere vil du opdage, at fokus flyttes fra elementær selvforsvar og over på kampkunst. Der bliver flere og dybere mentale aspekter, end bare at lære færdige teknikker mod bestemte angreb. Vi lægger stor vægt på handlebane og fri kamptræning og vi dyrker i det hele taget evnen til, at tænke rationelt under pres. Det er netop denne del af træningen der sikrer, at du som udøver af Amanogawa Ryu kan forsvare dig i alle tænkelige situationer. I stedet for at lære bestemte handlingsmønstre mod bestemte angreb lærer du at handle mest rationelt og effektivt uden at du skal tænke over det.

Vi mener selv, at vi er et af de meget få systemer, der formår at forene selvforsvar og kampkunst på fornuftig vis gennem hele pensum. Men kom ned og bedøm selv!

Vil du være med, så kig forbi vores introduktionsaften, hvor alle de nye begyndere får en grundig indføring i den store bushido verden.

Facebook

Kalenderen

april 2018

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
  • TFIM
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Generalforsamling
27
28
29
30

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Amanogawa

Selvforsvar der sparker røv.
Hos Amanogawa træner vi en unik form for selvforsvar bestående af karate, jiu-jitsu og iaido. Uovertruffen selvforsvar der ikke findes magen til andre steder. Så kig ned forbi, vi glæder os til at byde dig velkommen hos Amanogawa.