Om klubben…

Hos Amanogawa træner vi effektiv selvforsvar. Et moderne selvforsvarssystem med rødder i den traditionelle bushido. Vi kalder det Amanogawa Ryu.

Amanogawa Ryu er et effektivt selvforsvarssystem mod gadeangreb og gadevold. Systemet er for alle, og specielt rettet mod angreb, man kan komme ud for at møde på gaden en mørk aften. Vi går som de eneste i Danmark foran og tager de bedste teknikker fra den traditionelle karate og jiu-jitsu. Disse teknikker fletter vi sammen til et helt unikt system, der er super effektiv selvforsvar. På toppen af “kransekagen” pynter vi med iai-do, som er træning med sværd som de gamle samuraier gjorde det. Iai-do træningen er dog først for de rigtig høje grader i klubben, så som nybegynder vil du ikke komme til at træne med sværd.

Jo højere du kommer op i Amanogawa Ryu systemet, jo mere vil du opdage, at fokus flyttes fra basal selvforsvar og over på kampkunst. Der bliver flere og dybere mentale aspekter, end bare at lære færdige teknikker mod bestemte angreb. Vi lægger stor vægt på handlebane og fri kamptræning. Vi træner evnen til, at tænke rationelt under pres. Det er netop denne del af træningen der gør Amanogawa Ryu til effektiv selvforsvar. Det er her du lærer at forsvare dig i alle tænkelige situationer. I stedet for at lære bestemte handlingsmønstre mod bestemte angreb lærer du at handle uden at skulle tænke over det. Det er netop evnen til at forsvare sig uden at skulle tænke, der er effektiv selvforsvar.

Vi mener selv, at vi er et af de meget få systemer, der formår at forene selvforsvar og kampkunst på fornuftig vis helt fra hvidt til sort bælte.
Men det kan vi jo sagtens komme og påstå! 🙂

Vil du prøve at se om vi har ret? Vi optager nye medlemmer to gange om året i forbindelse med vores introforløb. Afsæt to uger (4 træninger) til at prøve om Amanogawa Ryu er noget for dig. Du tilmelder dig vores introforløb her.

Facebook

Kalenderen

december 2018

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  • Juleafslutningstræning for børn
  • Juleafslutningstræning for voksne
14
15
16
17
18
  • Instruktørtræning 8
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.