300

300

Med kun 300 stolte græske krigere kunne kong Leonidas holde den persiske hær stangen i slaget ved Thermopylæ i 480 f. Kr. En stor bedrift både militært og strategisk, som sikrede slaget, kongen og hans krigere en plads i historiebøgerne.

Amanogawa skal også i historiebøgerne. Og til det formål skal vi også bruge 300 stolte krigere. Vores krigere skal blot være bevæbnet med en computer og være fans af os på Facebook. Mere kræves der ikke for at blive en del af eliten. Til gengæld for den lille og næsten ubetydelige indsats det er, at blive fan af os på Facebook, så er du med til at sikre os en plads i Vejles historiebøger. På sigt.

Nu sidder der måske et par skeptikere og læser dette, som siger: “Jamen Amanogawa, alle kong Leonidas mænd døde jo i slaget med Thermopylæ. Så er det ikke lidt et farligt projekt det her?”
Dertil kan vi med sikkerhed i stemmen svare: “Amanogawa leverer hvor kong Leonidas fejlede… vi garanterer, at det ikke er forbundet med fysisk overlast at blive fan af os på Facebook!” 🙂

Så skynd dig at melde dig til… og du må gerne opfordre dine venner til at blive fans også.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Debatforum

Kig forbi vores Amanogawa debatforum hvor du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål, ligesom det er her, hvor du først får at vide, når der sker spændende ting internt i klubben.

Facebook